Leje af stillads

Christian Hansen Tømrer- og Murerfirma udlejer stilladser uanset, om det er til erhvervsrelateret- eller private opgaver. Ved leje hos os dækker vores stilladser alle typer behov og arbejdsopgaver, som du eller dine medarbejdere skal kunne udføre i højderne.

Kan det betale sig at leje et stillads

I de fleste tilfælde kan det altid betale sig at leje et stillads. Det kommer naturligvis an på, hvor meget behov der er for et på årlig basis. Skal du bruge stilladset ofte, er det selvfølgelig klogest at købe et, men er du usikker på, hvor ofte du har behov for det, er det smartest at leje et stillads.

Det er både dejligt nemt og ganske simpelt, at gøre brug af et stillads. Der er dog et hav af udlejere her i Danmark, men hos Christian Hansen ApS gør vi det både nemt og simpelt for dig. Ring til os i dag på 81 61 95 85 eller send os en mail på mail@christian-hansen.dk, så kan vi tage den indledende samtale ved leje af stillads efter dine behov.

Lad os ringe dig op

  stillads

  3 primære fordele ved et stillads

  Kontakt os i dag

  Hvis du er interesseret i leje af stillads, er du landet hos den helt rigtige udbyder. Vi gennemgår alle de aspekter, som du skal have i mente, når du skal leje et stillads.

  Kontakt på telefon 81 61 95 85 eller skriv til os på mail@christian-hansen.dk, hvis du ønsker at høre mere omkring udlejning af et stillads. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden, så ringer vi tilbage ved første mulighed.

  Skal vi hjælpe dig med dit byggeprojekt? Du er velkommen til at klikke rundt på vores hjemmeside og læse omkring hvilke ydelser vi tilbyder.

  Vi dækker hele Nordsjælland:

  Hundested
  Frederiksværk
  Frederikssund
  Helsinge
  Hillerød
  Birkerød
  Fredensborg 

  Har du spørgsmål

  Christian Hansen

  + 45 81 61 95 85 

  ch@christian-hansen.dk

  Indhent et tilbud

   Call Now Button