Tømrer til erhverv

Hos Christian Hansen Tømrer- og Murerfirma udfører vi en hver form for tømrerarbejde til erhverv uanset størrelsen på jeres byggeprojekt. Vi har erfaring inden for blandt andet erhvervsbyggeri, industribyggeri og kontorbyggeri samt meget mere. Vi har løst mange forskellige opgaver i alle størrelser for erhvervskunder, så vi kan derfor med garanti også hjælpe de problemer, som I skulle stå overfor.

Tømrer til erhverv i hele Region Hovedstaden

Vi har flere års erfaring inden for tømrer erhverv, derfor stiller vi med glæde vores faglige ekspertise til rådighed, hvis I har brug for vejledning til jeres næste projekt.

Har I endnu ikke klarlagt jeres projekt, kan I med fordel bruge os fra starten som fagentreprenører. Vi kan vejlede og fagligt begrunde både fordele og ulemper ved de forskellige opgaver.

Mangler du en tømrer i Roskilde, Køge, Ringsted eller andre steder? Vi servicerer hele hovedstadsområdet, så vores kompetente tømrere altid står klar til at hjælpe jer. Hvis I har lyst til at høre mere, så tøv endelig ikke med at kontakte os allerede i dag via vores kontaktformular.

Lad os ringe dig op

  Opgaver vi tilbyder

  Vi tilbyder en lang række opgaver inden for tømreropgaver og byggeprojekter, uanset om det er en mindre eller en større opgave, som der skal udføres. Vi har nedenunder listet en rækker ydelser, som vi blandt andet tilbyder:

  • Tag
  • Montering af døre
  • Udskiftning af vinduer
  • Nybyg
  • Terrasse
  • Gulvlægger
  • Køkkenmontør


  Er din opgave ikke listet ovenover? Med vores mange års erfaring i branchen, har vi løst mange forskellige tømreropgaver, og kan med sikkerhed hjælpe dig med din. Kontakt os i dag, hvis I gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.

  Kvalitetsbevidst og detaljeorienteret tømrerarbejde

  Her hos Christian Hansen ApS sætter vores tømrer en ære i at være pålidelige, og vi overholder altid alle vores aftaler. Vi har stor fokus på, at det arbejde som vi udfører, har den bedste funktion og æstetik, som jo går hånd i hånd. Derudover skal løsningerne være i den højeste kvalitet, så løsningerne forbliver langtidsholdbare.

  Men for at sikre at I får den mest optimale løsning, vil vi skabe en tæt dialog med jer under hele processen. På den måde kan vi sikre jer, at udførelsen af arbejdet bliver udført efter jeres ønsker og behov. Kontakt os gerne allerede i dag for at høre mere omkring, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres byggeprojekt.

  Vi dækker hele Nordsjælland:

  Hundested
  Frederiksværk
  Frederikssund
  Helsinge
  Hillerød
  Birkerød
  Fredensborg 

  Har du spørgsmål

  Christian Hansen

  + 45 81 61 95 85 

  ch@christian-hansen.dk

  Indhent et tilbud

   Call Now Button