Gulvlægger

Vi råder over dygtige og professionelle gulvlæggere, som har den faglige viden, til at kunne lægge dit gulv korrekt. Vi hjælper med alle opgaver, hvad end det er renovering af jeres nuværende gulv, eller om det er at få lagt et nyt gulv.

Vi stiller en professionel og faglig gulvlægger til rådighed

Vi er til hver en tid klar til at varetage din gulvopgave, hvis du er på udkig efter en professionel gulvlægger. Hvad enten du drømmer om et nyt trægulv, eller blot har et ønske om at få renoveret dit nuværende gulv, vil vi gerne give en hånd. Vi står hos Tømrer Hansen ApS altid klar til at hjælpe dig med dit næste gulvprojekt, uanset om det er nyt gulv på et kontor, til hele virksomheden, eller til dit private hjem.

Vi kører ud til erhvervskunder i hele hovedstadsområdet og private kunder i hele Nordsjælland.

Vil du gerne vide mere?

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan ringe til os på 81 61 95 85, skrive til os på mail@christian-hansen.dk, eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi retur med et tilbud hurtigst muligt.

Lad os rige dig op

  Vi tilbyder at udføre følgende:

  Træ gulve

  • Plankegulve på strøer eller som flydende gulv
  • Parketgulve
  • Lamelgulve
  • Laminatgulve

  Klinke- og stengulve

  • Klinker/fliser
  • Natursten
  • Stenfliser

  Støbte gulve

  • Betonslidlag
  • Beton
  • Epoxy
  • Terrazzo
  • Asfaltbaserede gulve

  Vi stiller gerne vores faglige ekspertise til rådighed, når du skal vælge hvilket gulv, som du vil have. Det er vigtigt, at man fra start af sætter sig ind i de forskellige gulvtyper, og ellers står vi også klar til at rådgive og hjælpe ud fra vores professionelle ekspertise. 

  Kontakt os gerne, hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med valg af gulv.

  Gulvvarme og isolering af gulv

  Foruden en renovering eller lægning af nyt gulv, kan vi også installere gulvvarme under gulvet. Der er mulighed for at installere gulvvarme i både nye og ældre huse – såvel som lejligheder.

  Derudover arbejder vi ligeledes professionelt med gulvisolering, så hvis underlaget i dit hjem skal isoleres, står vi til enhver tid til rådighed. Det er nemlig alfa omega, at dit hjem er godt isoleret, hvis du skal kunne holde varmen. Desuden sparer du mange penge, da en velisoleret bolig holder dine varmeudgifter nede.

  Gulvrenovering til erhverv

  Er jeres gulve på kontoret ved at være slidt? Så kan vi hjælpe dig med at renovere dit nuværende gulv. På den måde undgår du at skulle udskifte det. Vi har den faglige viden, som der skal til for, at kunne renovere et gulv. Af den årsag kan du trygt overlade din renovation af gulv til os.

  Som udgangspunkt er der ingen grund til at udskifte et gulv, hvis det kun er en smule slidt, da det kan renoveres. Vi stiller gerne vores faglighed til rådighed, så du kan få renoveret dit gulv, så det fremstår som nyt.

  Gulvrenovering til private

  Skal du have et nyt gulv til din bolig, eller trænger dine gulve bare til en renovering? Uanset dine ønsker og omfanget af opgaven, står vi klar til at hjælpe dig. Med vores erfaring kan vi med garanti sige, at vi har løst en lignende opgave før.

  Klinke- & Flisegulve

  Drømmer du om et flisegulv i entreen eller på badeværelset? Hos Tømrer Hansen ApS tilbyder vi professionel montering af fliser. Hos os får du en professionel gulvlægger, som kan lægge fliserne pænt og ensartet. Vi samarbejder desuden med branchens bedste leverandører af kvalitetsfliser, og kan anskaffe fliser til konkurrencedygtige priser. Ring til os på 81 61 96 85 og hør mere omkring hvordan vi kan hjælpe dig med at få det gulv du drømmer om.

  Kontakt os

  Hvis du gerne vil høre mere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig med dine tanker og ønsker vedrørende et nyt gulv. Kontakt os i dag over telefonen 81 61 95 85, eller skrive til os på mail@christian-hansen.dk.

  Vi dækker hele Nordsjælland:

  Hundested
  Frederiksværk
  Frederikssund
  Helsinge
  Hillerød
  Birkerød
  Fredensborg 

  Har du spørgsmål

  Christian Hansen

  + 45 81 61 95 85 

  ch@christian-hansen.dk

  Indhent et tilbud

   Call Now Button