Opsætning af fliser

Vi lægger alle slags fliser både på gulv og vægge i blandt andet køkken, badeværelse, bryggers m.m. Få et flot og nyt look med nye fliser opsat af et professionelt team.

Opsætning af fliser til private og erhverv

Skal de gamle fliser erstattes, eller skal der laves helt nyt, så står vi klar til at hjælpe. Vi har et topprofessionelt hold af murere, der har mange års erfaring med lægning af fliser. Det betyder, at de bliver sat med 100% præcision med de bedste redskaber, sådan at der ikke er noget der gaber eller går revner i.

Vi udfører lægning af fliser til erhverv i hele Hovedstadsregionen, og tilbyder lægning af fliser til private hjem i hele Nordsjælland. Vores murere har løst talrige opgaver i både køkkenfliser på gulve og vægge, samt i badeværelser. Vores murer har ligeledes stor erfaring med opsætning af klinker til bryggers. Der er altså ikke den opgave, vi ikke kan løse.

Fliser til udendørsarealer

Som en ekstra bonus lægger vi også fliser til udendørsarealer f.eks. til et nyt indgangsparti eller indkørsel, trapper, terrasser, støttemure og meget mere. Vi har løst alle slags opgaver igennem tiden.

Ring til os på 81 61 95 85, eller skriv en mail til os på mail@christian-hansen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Lad os ringe dig op

  Fliser til badeværelse for erhvervsdrivende

  Fliserne på badeværelse bliver udsat for meget vand igennem årene, hvilket sætter sig som kalk, og langsomt slider på fliserne, og får dem til at se triste ud. Fliser til badeværelse er som regel lavet af keramik, og har derfor en risiko for at revne. Hvis der først er kommet revner, øges sandsynligheden for at vand trænger ind, hvor det ikke skal og gør skade. Det kan også være i forbindelse med en renovering, at der ønskes nye fliser til badeværelset.

  Vi har et stort udvalg af muligheder og fliser i moderne og praktisk design. Så hvorvidt der er tale om lægning af fliser på badeværelset eller opsætning af fliser langs for eksempel håndvaske eller brusekabiner, klarer vores dygtige håndværkere sagen fuldt ud.

  Køkkenfliser til virksomheder

  Tømrer Hansen ApS har mange års erfaring med at sætte køkkenfliser op i både store og små produktionskøkkener og kantiner, skolekøkken osv. Det kan være en kompliceret opgave at sætte vægfliser i et køkken, især med eksisterende inventar, hvorfor det klart anbefales, at det bliver udført af professionelle. På den måde sikres det også, at der ikke er nogen mellemrum imellem fliserne, hvor vand og snavs kan trænge ind.

  Korrekt opsætning af fliser øger hygiejnen i et køkken, da de er nemmere at vaske af og holde rene. Det samme gør sig gældende for lægning af klinker og fliser. Ydermere beskytter fliser ligeledes den eksisterende mur fra varmen, vand og damp m.m.

  Kontakt os over telefonen på 81 61 95 85, eller skriv en mail til os på mail@christian-hansen.dk. Efterfølgende vil vi tage den indledende samtale omkring dine behov og ønsker.

  Gulv erhverv

  Fliseopsætning til private hjem

  Udover at vi har flere års erfaring med opsætning af fliser til erhverv, tilbyder vi også vores ydelser til private hjem i hele Nordsjælland. Det kan komme til stor nytte at bruge vores faglige ekspertise til alt fra lægning af havefliser til opsætning af klinker i bryggers. Vi yder selvfølgelig samme niveau af professionalisme som ved vores erhvervskunder, og vi klarer alle opgaver – store som små.

  Vi har mange års erfaring med lægning af fliser i både køkkener og badeværelser. Der er mange, der i dag ønsker varme i gulvet, og samtidigt med det også nye fliser. Vi står til rådighed, hvis der ønskes rådgivning om hvilke fliser eller klinker, der egner sig bedst til specifikke områder eller lejligheder.

  Kort fortalt hjælper vi hos Tømrer Hansen ApS med at realisere dine drømme, ønsker og behov.

  Kontakt os i dag

  Ønsker du at få designet dit køkken med køkkenfliser lige efter dine behov og drømme, står vi klar til at udfører arbejdet. Vores dygtige murere står klar til at yde deres bedste, så du bliver 100% tilfreds med opgaven.

  Ring til os i dag på telefon 81 61 95 85 eller skriv til os på mail@christian-hansen.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden, så ringer vi tilbage ved første mulighed.

  Vi dækker hele Nordsjælland:

  Hundested
  Frederiksværk
  Frederikssund
  Helsinge
  Hillerød
  Birkerød
  Fredensborg 

  Har du spørgsmål

  Christian Hansen

  + 45 81 61 95 85 

  ch@christian-hansen.dk

  Indhent et tilbud

   Call Now Button