Fliser – Vi udfører alle typer flisearbejde

Vi lægger alle typer indendørs fliser

Flisemurer – Opsætning af fliser i Nordsjælland og København

 
Lægning af fliser er en kompliceret opgave, hvorfor det anbefales at hyre en fagperson, som netop har specialiseret sig i fliselægning. Christian Hansen tilbyder lægning af fliser for både private kunder, virksomheder og ejendomsforeninger. Vi er klar til personlig rådgivning og udførelse af netop dit projekt.

 

Forkæl dit hjem med nye fliser – fliselægning i køkken, bad og bryggers 

 
Alle mennesker kan lægge fliser, men hvis det skal se pænt ud, så bør man overlade opgaven til et kompetent team. Du kan i den forbindelse glæde dig over, at vi beskæftiger dét team, som kan assistere dig, når du skal have lagt nye fliser i dit hjem.

Vil du gerne have lagt nye fliser i dit køkken, bryggers eller på dit badeværelse, så kan du være helt sikker på, at hjælpen altid er inden for rækkevidde. Vi er nemlig kun én henvendelse væk, så du bør tage fat i os ved første mulige lejlighed, hvis du har besluttet dig for, at det er ved rette tid at få lagt nye fliser i dit hjem.

Vi lægger fliser i stort set alle tænkelige materialer, og vi bistår gerne med rådgivning, når du skal vælge den ønskede flisetype. Du kommer altså ikke til at føle dig alene med dit projekt, da vi byder ind med både praktisk arbejde og rådgivning.

 

Opsætning af fliser i moderne & praktisk design

 
Vi mestrer både fliselægning og fliseopsætning på højeste niveau, så du kan helt sikkert få glæde af vores hjælp. Vi lytter altid til dine krav og ønsker, før vi går i gang med opgaven, da vi vægter kundeservice og fleksibilitet højt. Det meste kan lade sig gøre, når det kommer til fliseopsætning, så du behøver ikke at spare på din fantasi.

Vi er kendt for at opsætte moderne og praktiske fliser, som er nemme at pleje og vedligeholde. Får du blot én gang opsat nye fliser i dit hjem, så skal du ikke tænke på at få udskiftet fliserne igen de første mange, mange år.

Lad os ringe dig opVores Murer har mange års erfaring i lægning af fliser

Se et uddrag af tidligere udført arbejde herunder

Din tryghed for et veludført byggeprojekt

Vi har vores garantier, autorisering og anbefalinger i orden

tømrer og murerfirma tømrerhansen i hundested - fagentreprise og hovedentreprise
tømrer og murerfirma tømrerhansen - dansk cembrit mester - hovedentreprise i kbh og nordsjælland
tømrerhansen - tømrer og murerfirma i københavn og Nordsjælland - fagentreprise
fugtskader, fugtskade i huset, fugt i huset, fugtsikring, fugt i kælder

 

Vi dækker hele Nordsjælland:

  • Hundested
  • Frederiksværk
  • Frederikssund
  • Hillerød
  • Birkerød
  • Fredensborg
  • Nordsjælland

 

Christian Hansen
Tømrer- & Murer

Håndværkervej 1, 3390 Hundested Telefon: 81 61 95 85 E-mail: mail@christian-hansen.dk CVR: 36550260