Montering af døre

Hos Tømrer Hansen ApS har vi en bred erfaring i forhold til montering og renovering af døre. Vi kan levere specielle løsninger efter ønsker og mål til dine døre. Når vi skal montere din dør, så er vores fokus altid på kvaliteten og din tilfredshed som kunde. Med vores mange års erfaring i branchen, kan vi tilbyde en kompetent rådgivning og vejledning om de optimale materialevalg og løsninger.

Professionel montering af døre

Det er vigtigt, at man får taget de rigtige valg i forhold til materiale. Det skal være holdbart, passe til huset eller bygningen, farven, selve materialet, hvilket alt sammen skal spejle sig i dine ønsker og behov. Hos Tømrer Hansen ApS står vi altid klar til at rådgive dig.

Vi er forhandlere af Unik Funkis’ produkter, som bliver udviklet og produceret i Danmark, hvilket betyder en høj kvalitetssikring. Ved montering af døre drejer det sig om jeres ønsker – Hvis I derfor ønsker andre mærker, så leverer og monterer vi naturligvis gerne mærker som Rationel, Outline, STM, Ideal Combi, KPK og Velfac.

Kontakt os gerne og lad os finde den bedste løsning til dig. Du kan ringe til os over telefonen 81 61 95 85, skrive til os over vores mail mail@christian-hansen.dk, eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi retur med et tilbud hurtigst muligt.

Lad os ringe dig op

  Spar penge med udskiftning af døre

  Har du en fornemmelse af at varmen siver ud, kan det skyldes at din dør er utæt eller ikke isoleret ordentligt. Du kan risikere at betale mange penge til opvarmning af rummet, hvis døren ikke er tæt, så den kan holde på varmen. Hvis dette er tilfældet, kan det godt betale sig at få monteret en ny dør til entreen. Med en ny monteret dør, kan vi sørge for, at det er korrekt isoleret, og at døren ikke kommer til at være utæt. Det betyder blandt andet, at du ikke skal bruge særlige meget varme på at varme rummet op.

  Montering af døre til erhverv

  Vi tilbyder montering af døre til erhvervskunder i hele hovedstadsregionen.

  Det er ikke altid, at det er den rigtige løsning at udskifte døren, det kan være, at den trænger til en renovering. Hvis det er tilfældet, renoverer vi naturligvis døren. Hvis du ønsker at få lavet specielle døre efter et bestemt design, kan du enten vælge mellem, at du selv vælger at tegne et udkast til os, ellers kan vi sammen lave et udkast på, hvordan døren skal se ud.

  Efterfølgende vil vi måle op til de rigtige mål, så får vi fremstillet døren ud fra dine ønsker og derefter monterer vi den. Vi tilbyder naturligvis ikke kun montering af døre men også en renovering, hvis det skulle være tilfældet. Vi kan ligeledes tilbyde udskiftning af vinduer, såfremt at du vil have det hele repareret eller udskiftet på en gang.

  Ring til os på 81 61 95 85, eller skriv en mail til os på mail@christian-hansen.dk.

  Montering af døre til private

  Hvis du er en privat kunde, som ønsker at få monteret en ny dør, kører vi rundt i hele Nordsjælland. Vi monterer døre i både store og små lejligheder, samt i huse. Uanset om det er montering af terrassedør, hoveddør eller andre døre, står vi klar til at løse din opgave. 

  Hvis din dør kun trænger til en renovering, så sørger vi naturligvis for dette, da det ikke altid er nødvendigt at udskifte døren. Vil du have monteret en skræddersyet dør, går vi benhårdt efter at opfylde den drøm. Såfremt du ønsker det, kan du selv tegne et sketch af den ønskede dør, som vi efterfølgende kan fremstille og montere i din bolig. 

  Det lyder måske for godt til at være sandt, at vi er villige til at gå den ekstra mil for vores kunder. Her hos Tømrer Hansen ApS er din tilfredshed, dine ønsker og behov nemlig altid vores første prioritet.

  Vi samarbejder med Byg Garanti og Håndværker Garanti

  Hos Tømrer Hansen ApS samarbejder vi med Byg Garanti og Håndværker Garanti. Det betyder, at du som kunde er dækket med helt op til 150.000kr, hvis der skulle være fejl og mangler ved det arbejde som vi har udført. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år fir skjulte fejl og mangler. Med det sagt sørger vi altid for, at udføre vores arbejde til perfektion. Vi er dog kun mennesker og fejl ved vores arbejde kan hænde.

  AAA Kreditrating

  Vi er stolte af at kunne fortælle vores kunder, at vi har den højeste kreditrating, AAA. Den høje kreditrating giver vores kunder og leverandører en sikkerhed for, at vi har en solid virksomhed.

  Kontakt os

  Hvis du skal have monteret en ny dør, står vores professionelle tømrer klar til at hjælpe. Kontakt os gerne i dag på 81 61 95 85 eller skriv en mail til os på mail@christian-hansen.dk, og modtag derefter et uforpligtende tilbud.

  Vi dækker hele Nordsjælland:

  Hundested
  Frederiksværk
  Frederikssund
  Helsinge
  Hillerød
  Birkerød
  Fredensborg 

  Har du spørgsmål

  Christian Hansen

  + 45 81 61 95 85 

  ch@christian-hansen.dk

  Indhent et tilbud

   Call Now Button