Udskiftning af vinduer

Vi kan foruden montering af traditionelle vinduer også tilbyde montering af både hjørnevinduer, vinduer på mål og mange andre vinduestyper. Der findes uanede løsningsmuligheder, når det kommer til udskiftning af vinduer. Skal du have udskiftet dine vinduer, er du mere end velkommen til at kontakte os, og høre mere om dine muligheder.

Professionel udskiftning af vinduer

Hos Tømrer Hansen ApS har vi mange års erfaring i udskiftning af vinduer både for private, men også for erhvervskunder. Ved udskiftning af vinduer er det vigtigt, at det bliver gjort korrekt. Vores professionelle tømrer udføre derfor altid et effektivt stykke arbejde, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Høj kvalitet produceret i Danmark

Hvis du drømmer om trævinduer, træ/alu vinduer eller Mahogni vinduer – er vi glade for at fortælle, at vi er forhandlere af Unik Funkis’ dejlige produkter, som udvikler og producerer vinduer i Danmark, hvilket er vigtigt for os, da det betyder danske arbejdspladser samt en høj kvalitetssikring.

Kontakt os over telefonen 81 61 95 85, over vores mail mail@christian-hansen.dk, eller udfyld vores kontaktformular. Vi vil herefter vende retur med et tilbud hurtigst muligt.

Lad os ringe dig op

  Udskiftning af vinduer til erhverv

  Skræddersyede vinduesløsninger til specialdesignede- og arkitekttegnede bygninger er også noget af det, som vi har fornøjelsen af at tilbyde. Vi har i flere år skiftet vinduer i diverse ejendomme. Vi kan derfor trygt fortælle dig, at vi har godt styr på hele monteringsprocessen. Det skal desuden nævnes, at vi samarbejder med dygtige arkitekter. 

  Det er vigtigt, at der bliver opmålt korrekt, og at der bliver isoleret grundigt omkring vinduet, derfor står vores erfarne tømrer klar til både rådgivning og udførelse.

  Har du også brug for udskiftning af døre, nu hvor vinduerne skal skiftes, hjælper vi naturligvis også med det. Vi kan tilbyde udskiftning og montering af døre lige efter dine ønsker.

  Her hos Tømrer Hansen ApS kan vi med garanti hjælpe dig uanset størrelsen på opgaven. Vi har med vores mange års erfaring højst sandsynligvis løst en lignende opgave før. Derfor kan du trygt benytte os som din næste samarbejdspartner. 

  Kontakt os gerne i dag, hvis du har brug for et uforpligtende tilbud af udskiftning af vinduer til dit kontor eller firma. Vi servicerer erhvervskunder i hele regionhovedstaden.

  Udskiftning af vinduer til private

  Vi har i flere år skiftet vinduer i både små og store lejligheder og i huse. Med vores mange års erfaring kan vi skræddersy vinduesløsninger til specialdesignede- og arkitekttegnede huse. Ved udskiftning af et vindue er det vigtigt, at det bliver udført korrekt. Man skal sørge for, at opmålingen er hel nøjagtig og man skal ligeledes sørge for at isolere grundigt omkring vinduet, så man undgår et varmetab.

  Uanset om det er små eller store opgaver, står vores tømrer klar til at hjælpe dig. Vi kører rundt og servicerer private kunder i hele Nordsjælland. Har du ligeledes brug for en udskiftning eller montering af døre, hjælper vi dig naturligvis også med det.

  Facade beklædning

  Spar penge med nye vinduer - Kontakt os i dag

  Hvis du har en fornemmelse af, at det trækker eller hele tiden er koldt, kan det være et tegn på, at dine vinduer har opbrugt deres levetid. Når dine vinduer ikke er tætte, bruger du desuden væsentlig flere penge på at holde rummet varmt. 

  Når vi udskifter dine vinduer, sørger vi for, at der er den optimale isolering. Med de optimerede vinduer, kan du altså spare penge på din varmeregning.

  Skal vi hjælpe?

  Er du på udkig efter en tømrer, som kan få udskiftet dine vinduer til din lejlighed, hus eller i din virksomhed, står vores topprofessionelle tømrer altid klar til at påtage sig opgaven af højeste kvalitet.

  Kontakt os gerne i dag, hvis du ønsker at høre mere omkring hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan ringe til os på 81 61 95 85, skrive til os over mail@christian-hansen.dk, eller udfyld vores kontaktformular.

  Vi dækker hele Nordsjælland:

  Hundested
  Frederiksværk
  Frederikssund
  Helsinge
  Hillerød
  Birkerød
  Fredensborg 

  Har du spørgsmål

  Christian Hansen

  + 45 81 61 95 85 

  ch@christian-hansen.dk

  Indhent et tilbud

   Call Now Button