Tømrer

Dine drømme er vores passion. Det er derfor, du skal vælge Tømrer Hansen ApS, som din tømrer. Vi tilbyder altid vores kunder tømrerarbejde af høj kvalitet, som holder i de næste mange mange år. Vi løser alle typer tømreropgaver i hele Nordsjælland. 

Tømrerfirma med mange års erfaring

Hos Tømrer Hansen ApS har vi igennem mange år varetaget forskellige typer opgaver indenfor håndværkerbranchen. Vi ligger i vores hverdag stor vægt på at altid efterlade vores kunder med et stykke arbejde, som vi og du kan være stolt af.

Med mange års erfaring i branchen har vi skabt et stort kendskab til branchen, som hver dag har forbedret os i vores daglige arbejde.

Har du brug for en tømrer med perfektion i i alt arbejde vi udfører? Så kontakt os på 81 61 95 85, eller udfylde vores kontaktformular. Vi vil hurtigst muligt vende tilbage med et rigtig godt tilbud.

Lad os ringe dig op

  Vi dækker hele Nordsjælland:

  Hundested
  Frederiksværk
  Frederikssund
  Helsinge
  Hillerød
  Birkerød
  Fredensborg 

  Har du spørgsmål

  Christian Hansen

  + 45 81 61 95 85 

  ch@christian-hansen.dk

  Vi er hele Nordsjællands tømrerfirma

  Vi er et firma med beliggenhed i Hundested, men er ikke blege for at køre rundt som din tømrer i Nordsjælland. Vi afdækker hele Nordsjælland, og vores team kører gerne op til dig i Hillerød, Helsingør eller hvor end du bor i Nordsjælland. Vi møder altid vores kunder med et stort smil og gå på mod, som du ikke møder hos mange andre.

  Vi håndterer ligeledes både små og store arbejdsopgaver for vores kunder, og det gælder uanset, om vi taler om private eller erhvervskunder. Vi sikrer ligeledes altid at kvalitetssikre vores arbejde, så slutproduktet er som du forventer.

  TØMRER HANSEN APS – DINE DRØMME VORES PASSION

  Tømrer priser

  Det kan være svært, at give en præcis pris på lige netop dit projekt. Vores priser varierer meget efter opgavens omfang og størrelse. Vi prøver dog altid, på trods af den høje kvalitet i vores arbejde, at tilbyde vores kunder så konkurrencedygtige priser som muligt.

  Du er meget velkommen til, at fortælle os mere omkring størrelsen og omfanget af din arbejdsopgave ved at kontakte os på 81 61 95 85, eller udfylde vores kontaktformular, hvori du fortæller os mere omkring dit projekt. På den måde kan vi nemmere vurdere opgavens omfang og størrelse, så vi kan give dig en pris på dit byggeprojekt.

  Vores håndværkerteam

  Vi er et bredt team bestående af veluddannede unge lærlinge, som hverdag lærer af rutinerede og erfarne fagfolk. Vi er efterhånden blevet et stort team, som hver dag sørger for, at spare godt med hinanden, og forsøger, at lærer fra sig i vores daglige arbejdsrutiner. På den måde sikrer vi, at alle vores medarbejdere har den nødvendige viden og ekspertise til, at udføre vores kunders arbejde til perfektion.

  Vi har både designere, tømrere, murere, gulvlæggere, tagdækkere m.m. i vores team. Vi kan derfor stolt og med sikkerhed i stemmen fortælle, at vi kan stå for hele dit byggeprojekt uden, du behøver at kontakte andre byggefirmaer.

  Dine drømme er vores passion.

  Vi håndterer disse typer arbejdsopgaver

  Vi har igennem mange års erfaring i branchen varetaget mange forskellige typer opgaver i de små størrelser såvel som store. Vi kan altså håndtere alle typer arbejdsopgaver, som du må stå og have brug for hjælp til. Vi har dog speciale indenfor følgende opgaver:

  Tæt dialog med vores kunder sikrer kvalitetsarbejde

  Hos Tømrer Hansen ApS elsker vi at inddrage vores kunder i hele processen fra starten af dialogen til slutproduktet afleveres. Det betyder at vi igennem tæt dialog fra start af aftaler præcis, hvad vi gerne vil ende med for et slutprodukt, hvordan vi kommer derhen, og hvor meget det vil koste at lave for dig.

  Vi vil ligeledes gerne have muligheden for, at komme med vores faglige ekspertise på det projekt som du går og drømmer om. På den måde kan vi sikre, at vi igennem tæt dialog kan forventningsafstemme præcis, hvordan det endelige resultat skal se ud.

  Kontakt din tømrer lige her

  Hvis du har yderligere spørgsmål, eller gerne vil høre mere om et samarbejde med os, så kontakt os når det passer dig. Ring til os på 81 61 95 85, så vi kan tage en samtale omkring, hvilke tanker du har gjort dig om dit projekt. Du kan også udfylde vores kontaktformular, hvor du skriver dine spørgsmål, og så vil vi forsøge, at besvare disse så hurtigt som muligt.

  Du kan eventuelt også skrive til os, hvornår det passer dig bedst, at blive ringet op, så vi kan tage en uforpligtende samtale omkring dit projekt.

  Vi dækker hele Nordsjælland:

  Hundested
  Frederiksværk
  Frederikssund
  Helsinge
  Hillerød
  Birkerød
  Fredensborg 

  Har du spørgsmål

  Christian Hansen

  + 45 81 61 95 85 

  ch@christian-hansen.dk

  Indhent et tilbud

   Call Now Button