Tømrer Nordsjælland

Kvalitetsbevidst tømrer i Nordsjællan. Ingen opgave er for stor eller lille til os. vi udfører tømreropgaver fra gulv til loft. Her hos os er du garanteret for at få udført dit arbejde i højeste kvalitet med et stort K.

Hvorfor skal vi være din tømrer i Nordsjælland?

Hos Christian Hansen Tømrer- og Murerfirma udfører vi alle opgaver inden for tømrer- og snedkerarbejde. Vi kan både være din tømrer i Nordsjælland, men også din snedker i Nordsjælland. Vi har en bred vifte af kompetencer, og vi løser enhver type opgave med fokus på effektivitet.

 • Med os som din samarbejdspartner vil du være sikret et langtidsholdbart resultat af høj kvalitet.
 • Du får et tømrerfirma i Nordsjælland, der vægter det gode håndværk højest, som ikke går på kompromis med resultatet.
 • Vi løser alle typer af tømreropgaver, uanset om det er køkkener, nybyg, vinduer, døre, tagrenovering og meget mere.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

  Tømrerarbejde til erhverv

  Vi tilbyder tømrerarbejde for erhvervskunder i hele hovedstadsregionen, hvad end der er tale om virksomheder, boligforeninger eller skoler, så kan vi med garanti hjælpe dig med dit tømrerarbejde. Vi har mange års erfaring i branchen, og derfor står vores topprofessionelle tømrer altid klar til at hjælpe dig.

  Vi stiller gerne vores faglige ekspertise til rådighed, hvis I har brug for rådgivning i forbindelse med et projekt. Kontakt os gerne i dag, så kan vi finde frem til den optimale løsning på dit næste projekt, uden at I skal gå på kompromis med jeres ønsker og behov.

  Ring til os på 81 61 95 85, eller skriv en mail til os på mail@christian-hansen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt

  Tømrer i Nordsjælland til private

  Vi tilbyder tømrerarbejde for private kunder i hele Nordsjælland. Mangler du hjælp til dit næste tømrerprojekt, så kan du trygt vælge os som din samarbejdspartner. Med vores mange års erfaring kan vi udføre mange forskellige tømreropgaver uanset størrelsen.

  Er du derfor på udkig efter at få hjælp til en tagrenovering, montering af køkken, udskiftning af vinduer eller andre opgaver, står vores kompetente tømrer i Nordsjælland altid klar til at hjælpe. Vi vægter en god kommunikation meget højt, på den måde opnår vi alle dine behov, uden at skulle gå på kompromis med dine ønsker.

  Kontakt

  Hvis du har nogle byggeprojekter, som du gerne vil have realiseret, har vi topprofessionelle tømrer i Nordsjælland, som altid står klar til at hjælpe dig. Kontakt os gerne i dag på 81 61 95 85 og hør mere, om hvad vi kan tilbyde dig. Du kan eventuelt skrive en mail til os på mail@christian-hansen.dk.

  Vi dækker hele Nordsjælland:

  Hundested
  Frederiksværk
  Frederikssund
  Helsinge
  Hillerød
  Birkerød
  Fredensborg 

  Har du spørgsmål

  Christian Hansen

  + 45 81 61 95 85 

  ch@christian-hansen.dk

  Indhent et tilbud

   Call Now Button