Tømrer til privat

Er du på udkig efter en professionel tømrer til dine tømreropgaver? Vi har altid en veluddannet tømrer, som står klar til at hjælpe dig med dine projekter. Vi tilbyder tømrer- og snedkerarbejde for private kunder i hele Nordsjælland.

Tømrer til privat i hele Nordsjælland

Hos Christian Hansen Tømrer- og Murerfirma udfører vi alle former for tømrerarbejde uanset størrelsen på opgaven. Det har derfor ingen betydning, om det er en større eller mindre opgave, du ønsker hjælp til. 

Skal du have hjælp til renovering af køkken, udskiftning af vinduer, renovering af tag eller noget helt andet? Skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Vi har hjulpet et hav af kunder med deres drømmeprojekter i hele Nordsjælland. Ring til os på 81 61 95 85, eller skriv en mail til os på mail@christian-hansen.dk, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din opgave tilpasset til dig og dine ønsker.

Lad os ringe dig op

  Tømrerarbejde i høj kvalitet

  Hos Christian Hansen Tømrer- og Murerfirma har vi altid kunden i fokus, og derfor bestræber vi os efter at udføre vores arbejde, som altid skal leve op til dine forventninger og ønsker i forbindelse med dit byggeprojekt. De materialer som vi benytter os af i forbindelse med opgaverne, sørger vi ligeledes for, altid er af den højeste kvalitet, hvilket er med til at sikre dig et flot og langtidsholdbart stykke arbejde.

  Har du et projekt, som ikke er færdig planlagt, stiller vi hellere end gerne vores faglige ekspertise til rådighed, og hjælper dig med at planlægge projektet fra start til slut. På den måde sikrer vi os i, at vi har en fælles enighed omkring den overordnede plan, som skal udføres.

  Opgaver vi tilbyder

  Vi tilbyder en lang række ydelser inden for tømrerfaget uanset størrelsen af opgaven. Nedenunder er der listet nogle af de ydelser, som vi blandt andet kan tilbyde:

  Har du brug for en professionel tømrer til andre opgaver end dem, som er listet ovenover? Så har vi med vores mange års erfaring løst mange forskellige opgaver, og dermed kan vi med sikkerhed løse dine tømreropgaver også.

  Håndværk med dig i fokus

  For os er det vigtigt at skabe en tæt kunderelation. Derfor er det vigtigt, at vi sammen finder frem til de bedste løsninger og muligheder, som passer til dig og dine behov. Derefter har vi en tæt dialog med dig under hele projektet, så du hele tiden er med på hvad der sker, og bliver inddraget i beslutninger. Vi er først tilfreds med udførelsen af arbejdet, når du er tilfreds.

  Vil du gerne høre mere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig med dine byggedrømme, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udarbejder altid et uforpligtende tilbud ud fra dine ønsker og behov.

  Kontakt

  Har du nogle tømreropgaver, som du skal have ordnet, står vores kompetente tømrer altid klar til at hjælp dig. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Efterfølgende kan vi sammen finde den bedste løsning til dig og dine behov. Når vi har fundet ud af, hvordan løsningen på opgaven skal være, udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

  Ring til os over telefonen 81 61 95 85, eller skriv en mail til os på mail@christian-hansen.dk.

  Vi dækker hele Nordsjælland:

  Hundested
  Frederiksværk
  Frederikssund
  Helsinge
  Hillerød
  Birkerød
  Fredensborg 

  Har du spørgsmål

  Christian Hansen

  + 45 81 61 95 85 

  ch@christian-hansen.dk

  Indhent et tilbud

   Call Now Button