Anlægsarbejde

Vores murere er eksperter i at anlægge en ny flot indgang, trappe, plads og meget mere. Vi har fokus på kvalitet, og brolægger med de bedste og mest holdbare materialer.

Anlægsarbejde i Hovedstadsregionen til erhverv

Søger du anlægsarbejde privat? Udfyld vores kontaktformular her på siden. 

Anlægsarbejde er et meget bredt term, der dækker over alle de kompetencer, og opgaver vi løser. Vi har udført talrige opgaver i hele Hovedstaden. Tømrer Hansen ApS er eksperter i at udføre alle slags anlæg på udendørsarealer, det gælder for eksempel parker, torve, gårdanlæg, boligområder, tagterrasser osv. Vi er stolte over vores arbejde, og du kan se mange eksempler på veludførte opgaver på vores Facebook-side.

Giv din virksomhed nyt liv med et flot anlægsarbejde. Førstehåndsindtryk er som bevidst vigtigt, derfor kan det godt betale sig at se på, hvordan virksomhedens facade tager sig ud. Et smukt og velplejet indgangsparti kan gøre en stor forskel for dine kunder. Det kan også være et opholdsområde for dine ansatte.

Anlægsarbejde i sten og beton

En fordel ved at udføre opgaver i sten og beton er, at det holder utroligt længe. Vores murere og tømrere arbejder professionelt og effektivt, hvor hver opgave bliver løst 100% til perfektion. Vi står for hele processen fra idé til udførelse, således at vi sikrer det mest optimale resultat hver gang. Vi har et team af højtuddannede og passionerede håndværkere, der sætter en stor ære i deres arbejde.

Skal vi stå for anlægsarbejdet?

Vi tilbyder rådgivning igennem hele processen, og vi står klar til at besvare et hvert spørgsmål. Vores høje kompetenceniveau betyder, at vi altid har fokus på kvalitet. Selvom anlægsarbejde er et bredt begreb, så klarer vi alles opgaver – både store og små.

Trænger dine udendørsarealer til en kærlig hånd, er du mere end velkommen til at kontakte os over telefonen 81 61 95 85, over vores mail mail@christian-hansen.dk, eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi retur med et tilbud hurtigst muligt.

Lad os ringe dig op

  Anlægsarbejde til private i hele Nordsjælland

  Vi anlægger og brolægger ligeledes til private kunder, det kunne f.eks. være en ny indkørsel eller indgangsparti. Vores murere har mange års erfaring med anlægsarbejde i alle størrelser, drømmer du derfor om en ny smuk have, eller vil du have gjort noget ved de gamle fliser og sten, kan vi med sikkerhed hjælpe dig.

  Tøv ikke med at kontakte os

  Vi forvandler dine tanker og idéer til virkelighed. Vi rådgiver dig om hele projektet, og udnytter vores høje kompetenceniveau til at nå i mål med 100% tilfredshed fra kundens side. Vi har lavet rigtigt mange opgaver i tidens løb, derfor står vi også klar til at hjælpe med udvikling af kreative idéer til dig.

  Hvis du har nogen spørgsmål eller er interesseret i at høre mere, kan du udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage ved først mulige lejlighed.

  Vi dækker hele Nordsjælland:

  Hundested
  Frederiksværk
  Frederikssund
  Helsinge
  Hillerød
  Birkerød
  Fredensborg 

  Har du spørgsmål

  Christian Hansen

  + 45 81 61 95 85 

  ch@christian-hansen.dk

  Indhent et tilbud

   Call Now Button