Køkkenmontør

Mangler du en køkkenmontør, som kan hjælpe med montering af et nyt køkken? Hvad end du gerne vil have hjælp til et helt nyt køkken eller bare en køkkenrenovering, er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder alle former for renovering af køkken, uanset om det er udskiftning af hele køkkenet med renovering af det tilhørende rum eller kun en renovering af de nuværende elementer.

Køkkenrenovering med kvaliteten i fokus

Hos Tømrer Hansen ApS har vi en stor faglig ekspertise inden for alle former for tømrerarbejde inklusiv montering af køkken. Derfor sætter vi altid vores faglige ekspertise til rådighed, når vi skal finde den bedste løsning til dit projekt. 

Hvis du allierer dig med os, ender du ikke med at gå på kompromis med kvaliteten. Vi kører rundt i hele Nordsjælland til private kunder. Hvis du er en erhvervskunde, så kører vi rundt i hele hovedstadsområdet.

Kontakt os i dag over telefonen 81 61 95 85 eller skriv til os på mail@christian-hansen.dk, så vender vi retur med et tilbud hurtigst muligt.

Lad os ringe dig op

  Køkkenrenovering til erhverv og privat

  Vi renoverer og monterer nye køkkener uanset størrelsen på opgaven. Vi kan med vores gode erfaring med sikkerhed sige, at vi har udført samme type køkkenrenovation før. Alt det praktiske og tekniske vedrørende montering af køkken vil blive udført af en køkkenmontør, som har den helt rette faglige viden og ekspertise til at montere det korrekt.

  Skal vi hjælpe med andet?

  Udover renovering af køkken, kan vi også hjælpe dig med at klargøre selve rummet til at kunne få monteret det nye køkken. Det kan være, at der skal lægges nyt gulv, eller at der skal bygges nye vægge. Vi kan hjælpe dig med det hele.

  Er det derimod ikke kun en køkkenmontering, som du skal have hjælp med, kan vi som moderne hovedentreprenør hjælpe dig trygt gennem dit næste projekt. Som hovedentreprenør  samarbejder vi med en masse erfarende håndværkere. Vi planlægger hele processen og sørger for, at alt arbejdet bliver lavet af de bedste håndværkere, de bedste materialer og af den bedste kvalitet.

  Vi samarbejder med Byg Garanti og Håndværker Garanti

  Hos Tømrer Hansen ApS samarbejder vi med Byg Garanti og Håndværker Garanti. Det betyder, at du som kunde er dækket med helt op til 150.000kr, hvis der skulle være fejl og mangler ved det arbejde som vi har udført. 

  Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år fir skjulte fejl og mangler. Med det sagt sørger vi altid for, at udføre vores arbejde til perfektion. Vi er dog kun mennesker og fejl ved vores arbejde kan hænde.

  Kontakt din køkkenmontør i dag

  Har du nogle spørgsmål i forbindelse med en montering af køkken eller i forbindelse med en renovering? Så står vores veluddannede medarbejdere klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag på 81 61 95 85 eller skriv til os på mail@christian-hansen.dk, hvis du gerne vil høre mere og modtage et uforpligtende tilbud.

  Vi dækker hele Nordsjælland:

  Hundested
  Frederiksværk
  Frederikssund
  Helsinge
  Hillerød
  Birkerød
  Fredensborg 

  Har du spørgsmål

  Christian Hansen

  + 45 81 61 95 85 

  ch@christian-hansen.dk

  Indhent et tilbud

   Call Now Button