Murer

Professionel murer som holder hvad vi lover. Med vores mange års erfaring er du garanteret kvalitet fra start til slut. Vi bruger de bedste produkter, og holder konstant vores team af dygtige murere up to date med kurser og nye teknikker.

Professionelt murerarbejde til erhverv

Vi har stor erfaring med at levere ydelser til virksomheder og erhvervsdrivende i hele Region Hovedstaden. Er din virksomhed i rivende udvikling, og står til, at skulle udvide, så kan vi levere totalentreprise muligheder, hvor vi kombinerer vores ekspertise fra både alle vores tømrere og murere. Det kan eksempelvis være en tilbygning, som vi murer op helt fra bunden af. Det kan være I har brug for et større areal til parkering for alle de nye ansatte, så kan vi etablere en ny indkørsel. Vores hold af professionelle murermestre er eksperter i at renovere kontorer og bygninger, så de fremstår moderne.

Vælg os som din næste murer

Vi står klar til at yde rådgivning om alt fra start til slut i processen. Der er ikke den opgave, vi ikke har udført igennem tiden, og ingen opgave er for stort til, at vi kan løse det. Kunden er altid i fokus hos os, hvilket er en af grunde til, vi har så mange tilfredse kunder, der anmelder og roser os så højt.

Kontakt os gerne i dag over telefonen 81 61 95 85, skriv til os på mail@christian-hansen.dk, eller udfyld vores kontaktformular, hvis du vil høre mere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig.

Lad os ringe dig op

  TØMRER HANSEN APS – DINE DRØMME VORES PASSION

  Vores murer er topprofessionelle

  En murermester hos Tømrer Hansen ApS har mange års erfaring og bred viden inden for faget, og arbejder derfor altid effektivt til målet er nået.

  Vores murere er blandt andet eksperter i:

  Opfyld dine drømme

  Kompetenceniveauet er højt iblandt alle vores medarbejdere, og de arbejder hver dag for at opfylde vores kunders visioner og drømme. Vores murermester kører ud til private på hele Nordsjælland hvor vi kan assistere med enhver opgave du måtte have. Ønsker du en ny tilbygning for eksempel en udestue, hvor du kan nyde det fantastiske vejr om sommeren? Vi kan levere totalløsninger, hvor vi klarer hele arbejdet fra start til slut. Som murer er vi ligeledes specialister i renovering af bygninger, hvor vi har talrige veludførte opgaver bag os.

  Vi samarbejder med Byg Garanti og Håndværker Garanti

  Hos Tømrer Hansen ApS samarbejder vi med Byg Garanti og Håndværker Garanti. Det betyder, at du som kunde er dækket med helt op til 150.000kr, hvis der skulle være fejl og mangler ved det arbejde som vi har udført. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år fir skjulte fejl og mangler. Med det sagt sørger vi altid for, at udføre vores arbejde til perfektion. Vi er dog kun mennesker og fejl ved vores arbejde kan hænde.

  Kun fantasien sætter grænser

  Har du et værelse, du godt kunne tænke dig at bygge om til eventuelt et kontor eller badeværelse, så er det os, du skal kontakte. Vi kan også hjælpe dig med at bygge et helt nyt hus til dig ud fra dine ønsker. Det er kun fantasien, som kan sætte grænser for dine ønsker. 

  Kontakt vores hold af murer allerede i dag via telefon 81 61 95 85 eller på mail mail@christian-hansen.dk, så kan vi starte en dialog omkring dit næste projekt.

  Vi dækker hele Nordsjælland:

  Hundested
  Frederiksværk
  Frederikssund
  Helsinge
  Hillerød
  Birkerød
  Fredensborg 

  Har du spørgsmål

  Christian Hansen

  + 45 81 61 95 85 

  ch@christian-hansen.dk

  Hvad siger vores kunder om os?

  "Vi kan varmt anbefale Tømrer Hansen og hans folk!"

  "Vi har haft brugt murer-afdelingen til afstivning i forbindelse med en sammenlægning af 2 lejligheder. Både murermesteren og svenden var nemme at have med at gøre helt fra første kontakt til endt arbejde. Dialogen har kørt gnidningsfrit og resultatet er yderst tilfredsstillende!" - Niclas

  Indhent et tilbud

   Call Now Button