Murer

Med vores mange års erfaring er du garanteret kvalitet fra start til slut. Vi bruger de bedste produkter, og holder konstant vores team af dygtige murere up to date med kurser og nye teknikker.

Professionelt murerarbejde til erhverv

Vi har stor erfaring med at levere ydelser til virksomheder og erhvervsdrivende i hele Region Hovedstaden. Er din virksomhed i rivende udvikling, og står til, at skulle udvide, så kan vi levere totalentreprise muligheder, hvor vi kombinerer vores ekspertise fra både alle vores tømrere og murere. Det kan eksempelvis være en tilbygning, som vi murer op helt fra bunden af. Det kan være I har brug for et større areal til parkering for alle de nye ansatte, så kan vi etablere en ny indkørsel. Vores hold af professionelle murermestre er eksperter i at renovere kontorer og bygninger, så de fremstår moderne.

Vi står klar til at yde rådgivning om alt fra start til slut i processen. Der er ikke den opgave, vi ikke har udført igennem tiden, og ingen opgave er for stort til, at vi kan løse det. Kunden er altid i fokus hos os, hvilket er en af grunde til, vi har så mange tilfredse kunder, der anmelder og roser os så højt.

Kontakt os gerne i dag over telefonen 81 61 95 85, skriv til os på mail@christian-hansen.dk, eller udfyld vores kontaktformular, hvis du vil høre mere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig.

Lad os ringe dig op

  Vores murer er topprofessionelle

  En murermester hos Christian Hansen ApS har mange års erfaring og bred viden inden for faget, og arbejder derfor altid effektivt til målet er nået.

  Vores murere er blandt andet eksperter i:

  • Lægning af fliser
  • Badeværelse
  • Facaderenovering
  • Anlægsarbejde

  Opfyld dine drømme

  Kompetenceniveauet er højt iblandt alle vores medlemmer, og de arbejder hver dag for at opfylde vores kunders visioner og drømme. Vores murermester kører ud til private på hele Nordsjælland hvor vi kan assistere med enhver opgave du måtte have. Ønsker du en ny tilbygning for eksempel en udestue, hvor du kan nyde det fantastiske vejr om sommeren? Vi kan levere totalløsninger, hvor vi klarer hele arbejdet fra start til slut. Som murer er vi ligeledes specialister i renovering af bygninger, hvor vi har talrige veludførte opgaver bag os.

  Har du et værelse, du godt kunne tænke dig at bygge om til eventuelt et kontor eller badeværelse, så er det os, du skal kontakte. Vi kan også hjælpe dig med at bygge et helt nyt hus til dig ud fra dine ønsker. Det er kun fantasien, som kan sætte grænser for dine ønsker. 

  Kontakt vores hold af murer allerede i dag via telefon 81 61 95 85 eller på mail mail@christian-hansen.dk, så kan vi starte en dialog omkring dit næste projekt.

  Vi dækker hele Nordsjælland:

  Hundested
  Frederiksværk
  Frederikssund
  Helsinge
  Hillerød
  Birkerød
  Fredensborg 

  Har du spørgsmål

  Christian Hansen

  + 45 81 61 95 85 

  ch@christian-hansen.dk