Gårdhaver

Tømrer Hansen ApS kan stolt fremvise og fortælle, at vi har stor fokus på bæredygtighed og miljøet. Det er nogle af vores højeste prioriteter, at opfylde de nuværende generationers byggebehov uden at påvirke vores børn, og deres kommende børns fremtid. 

Professionelt renoverede gårdhaver

Trænger gårdhaven ved jer til en opfriskning? Kun fantasien sætter grænser for hvad der er muligt i en gårdhave. Vores dygtige tømrere er eksperter i rådgivning samt etablering af moderne og bæredygtige løsninger inden for gårdhaver.

Gårdhave

Eksempler på opgaver vi har udført

Fremtidens Gårdhave på Straussvej

Projektet er et inspirerende eksempel på, at vi i Danmark har taget et endnu større skridt mod den bæredygtige udvikling, og at vi har fokus på de fremtidige generationers behov samt muligheder.

Vi har her stået for alle tømreropgaverne lige fra at bygge terrasser, nye skure, nye bænke til nye orangerier, som udelukkende er bygget af upcycle byggematerialer såsom, træ, gamle vinduer m.m.

Du kan læse mere omkring fremtidens gårdhave, ved at klikke på linket her

Skal vi renovere jeres gårdhave?

Hvis i går med drømmen om at få renoveret gårdhaven og give den et nyt og frisk udtryk, hører vi gerne fra jer. Udfyld formularen på siden her, eller giv os et kald på 81 61 95 85. Så tager vi en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres gårdhavedrømme. 

Vi dækker hele Nordsjælland:

Hundested
Frederiksværk
Frederikssund
Helsinge
Hillerød
Birkerød
Fredensborg 

Har du spørgsmål

Christian Hansen

+ 45 81 61 95 85 

ch@christian-hansen.dk

Indhent et tilbud

    Call Now Button