Nyt Badeværelse

Selv om et badeværelse først og fremmest skal være funktionelt, stræber de fleste også på, at det skal være et behageligt og lyst rum. Vi bygger og renoverer badeværelser, så de matcher vores kunders ønsker 100%. Vi har mange års erfaring netop på dette område, og det afspejler sig i vores mange tilfredse kunder.

Nyt badeværelse med skræddersyede løsninger

Tømrer Hansen ApS er det foretrukne murer- & tømrerfirma for erhvervsdrivende og private kunder. Vi har opført og renoveret badeværelser hos et stort antal virksomheder i hele Region Hovedstaden og et hav af private kunder i hele Nordsjælland. Vi leverer skræddersyede løsninger, og har som udgangspunkt fokus på at tænke energi- og vandbesparende elementer ind i hver løsning. Det er både godt for miljøet og profilen.

Få professionel rådgivning

Vi rådgiver gerne, og kommer med løsningsforslag til design og udførelse. Der har endnu ikke været den opgave, vi har været udsat for, som vi ikke har kunne løse til kundens fulde tilfredshed. Vi drøfter design og funktionelle løsninger med kundens ønsker i centrum. Skal håndvasken eller armaturet for eksempel være med sensor, kan du trygt overlade opgaven til os. Det er både vandbesparende og mere hygiejnisk.

Mere end bare funktionelle rum

Vi er specialister til at indrette et rum, så det bliver mere end bare funktionelt. Vi har altid det totale overblik på hele projektet, da vi udfører det meste af arbejdet selv, og arbejder kun med de dygtigste samarbejdspartnere, som vi har stor tillid til. Det sikrer en hurtig og effektiv proces, hvor du har mulighed for, at kunne blive holdt opdateret undervejs.

Ring til os på 81 61 95 85, eller skriv til os på mail@christian-hansen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Lad os ringe dig op

  Renovering af badeværelser til erhverv

  Lever badeværelset ikke længere op til standarten, kan en løsning være at få det renoveret. Det er selvsagt billigere end at få bygget et nyt, og vi har stor erfaring med at puste nyt liv i et ellers mørkt og kedeligt badeværelse. At renovere badeværelse kan inkludere mange forskellige aspekter, det kan være alt fra nyt gulv i badeværelse, til nye armaturer, spejle, lys m.m.

  Vi rådgiver vores kunder om alt, og trækker på vores mange års erfaring og talrige løste opgaver til at komme med forslag til nye tiltag. Vi er sikre på, vi kan finde løsninger, der passer til det nyrenoveret badeværelse.

  Energibesparende renovering af badeværelse

  Det kan også være at badeværelset skal renoveres, fordi der skal tænkes i nye baner i form af mere energibesparende metoder. Det kunne være at skifte lyset til nye lavenergipærer, eller at der blev installeret lyssensorer, der automatisk tænder og slukker lyset. For mange virksomheder er det vigtigt med en grønnere profil, hvorfor vandsparende elementer er efterspurgte i dag. Vi tilbyder et bredt udvalgt af muligheder inden for dette område.

  Nyt lækkert badeværelse til private

  Står du som privatperson og ønsker et nyt lækkert badeværelse, eller ønsker du at renovere dit gamle badeværelse, så det bliver lyst og moderne? Vi installerer og renoverer et nyt badeværelse i hele Nordsjælland for private kunder. Renovering af dit badeværelse kan forlænge dets levetid med mange år, og gøre at det igen føles rart at opholde sig derude. Et moderne badeværelse er langt mere end blot et funktionelt rum. Vi opholder os herude i langt længere tid i dag, end vi plejede at gøre. Det er derfor vigtigt at gøre rummet til et sted, der er rart at opholde sig. For mange er det faktisk et af de vigtigste rum i hjemmet.

  Et resultat du er tilfreds med

  Hvorvidt du skal have renoveret eller lavet et helt nyt badeværelse, tager vi dig med igennem hele processen. Vores eksperter rådgiver, og hjælper undervejs med at vælge de helt rigtige elementer, så du får mest mulig tilfredshed med dine valg. Lad derfor vores erfaring komme dig til gode.

  Om det er store eller små rum – meget eller lidt der skal laves, står vi klar til at hjælpe. Vi har altid kunden i fokus, og går ikke før, at du er 100% tilfreds med opgaven.

  Ring til os på 81 61 95 85, eller skriv en mail til os på mail@christian-hansen.dk, så kan vi i fælleskab for renoveret dit drømme badeværelse!

  Hvad siger vores kunder?

  "Vi kan varmt anbefale Tømrer Hansen og hans folk!"

  "Vi har haft brugt murer-afdelingen til afstivning i forbindelse med en sammenlægning af 2 lejligheder. Både murermesteren og svenden var nemme at have med at gøre helt fra første kontakt til endt arbejde. Dialogen har kørt gnidningsfrit og resultatet er yderst tilfredsstillende!" - Niclas

  Vi dækker hele Nordsjælland:

  Hundested
  Frederiksværk
  Frederikssund
  Helsinge
  Hillerød
  Birkerød
  Fredensborg 

  Har du spørgsmål

  Christian Hansen

  + 45 81 61 95 85 

  ch@christian-hansen.dk

  Indhent et tilbud

   Call Now Button