Facaderenovering

Mange bygninger trænger til en facaderenovering, som ikke blot skal forlænge bygningens levetid. Det skal ligeledes give den rette udstråling til bygningens udseende. Med Tømrer Hansen ApS som din samarbejdspartner vil vi få din bygnings facade til at stå som helt ny!

Facaderenovering giver nyt liv

En renovering af bygningens facade kan indebære mange forskellige ting. Alt efter hvilke ydelser der ønskes, varierer prisen selvfølgelig også. Vores medarbejdere er specialister i facaderenovering, og kan få enhver bygning til at stå som ny igen. Igennem vores erfaring har vi udvalgt de bedste materialer og teknikker til udførelse af diverse opgaver.

Vigtigt at tænke isolering ved facaderenovering

Hvis der skal en større renovering til af murværket, kan det med fordel kombineres med isolering. På denne måde udnyttes arbejdet mest optimalt, og der kan spares penge ved at gøre det hele samtidigt. Ydermere betyder en isolering også, at der kan spares meget på energien efterfølgende. Sidst men ikke mindst er der mulighed for håndværkerfradrag, da det er en energibesparende serviceydelse.

Vi rådgiver og guider om alt fra hulmursisolering, isolering af ydervæg og tilmed også lydisoleringsplader. Kontakt os i dag og lad os rådgive dig. Du kan ringe til os på 81 61 95 85, sende en mail til os på mail@christian-hansen.dk, eller udfylde vores kontaktformular.

Lad os ringe dig op

  Facade beklædning

  Facadebeklædning

  Hvis ønsket er at give bygningen et nyt look, kan en facadebeklædning være den perfekte løsning. Her åbnes der nemlig op for en lang række nye tilvalgsmuligheder, der giver en særpræget og unik stil til bygningen, og dermed skiller sig ud fra mængden. Der er f.eks. mulighed for at få et mere rustikt udseende med cementplader, eller et mere patineret look med sandblæste mineralske overflader, eller en Cembrit facade i træ, der tilføjer en flot og naturlig træstruktur.

  Uanset dine ønsker har vi hos Tømrer Hansen ApS udført facadebeklædning i mange år, og vi er certificeret Cembrit Mester. Det betyder, at vi kan rådgive om Cembrit facadeplader, og er eksperter i montering af dem. Cembrits brede udvalg giver mulighed for totalrenovering af bygningen. Beklædning af bygninger reducerer mærkbart den slitage, murer og tag ellers normalt bliver udsat for i form af vind, vand, frost osv.

  Vil du høre mere?

  Hvis dette har vakt interesse, og der ønskes mere information omkring facadebeklædning, så ring til os i dag på 81 61 95 85 eller udfyld vores kontaktformular og bliv ringet op af os.

  Vinduer og døre er udsatte punkter

  Da vi både har topprofessionelle tømrere og murere i vores firma, renoverer vi alt der har med træfacader og stenfacader at gøre. Hvis vinduer eller døre ikke har været vedligeholdt ordentligt, vil malingen begynde at miste sin evne til at holde fugt ude af træværket. Derfra begynder der at gå forrådnelse i træet, og træværket kan give sig, hvilket gør at det ikke længere slutter tæt. Med en facaderenovering kan vi gå ind og rette alt dette. Vi skifter de ødelagte materialer ud med nye og sørger for at det sidder korrekt og tæt igen.

  Vi efterlader et flot slutresultat, med nymalet træværk og pudset overflade, der giver en genopfrisket og langtidsholdbar løsning.

  Omfugning af mur

  Det danske vejr tager hårdt på bygninger og som årstiderne går, falmer overfladen ganske naturligt. Der kan opstå revner i muren og mørtlen kan eroderes væk. Derfra kan fugt og kulde begynde at trænge ind og forværre indeklimaet og skade bygningen endnu mere. Der er også risiko for, at der kan opstå skimmelsvamp. Vent derfor ikke til det er alt for sent, vær proaktiv og spar penge på den måde.

  En mulig løsning på det givne eksempel ville være omfugning. Ved omfugning bliver det beskadiget mørtel fjernet og eventuelle skader udbedret, der vil blive lagt en ny fuge, så muren endnu engang er 100% tæt og intakt. Det hindrer dermed, at kulde og fugt kan trænge ind og bevare bygningens originale facade. Det er noget, vi har arbejdet meget med, og kender derfor alle de bedste og mest effektive teknikker til opgaven.

  Facaderenoverings pris

  Prisen på en renovation af facaden afhænger af en række faktorer. Er der tale om punktrenovering af kun de mest udtalte skader, eller skal der laves en totalrenovation af hele bygningen.

  Der er samtidigt mulighed for at drøfte nye designs af bygningen, der kan rangere fra ny maling, måske i en anden farve, til rensning og reparation af hele overfladen og muligvis en ny facadebeklædning.

  Facadens nuværende tilstand har selvsagt også en virkning på prisen, hvis tilstanden er virkelig dårlig, skal det først udbedres, inden der kan foretages nogle andre kosmetiske ændringer.

  Vi er altid klar på at besvare ethvert spørgsmål der måtte være, og vi hjælper, så meget vi kan med rådgivning om hele eller dele af processen.

  Kontakt os på mail@christian-hansen.dk eller ring til os i dag på telefonen 81 61 95 85.

  Vi dækker hele Nordsjælland:

  Hundested
  Frederiksværk
  Frederikssund
  Helsinge
  Hillerød
  Birkerød
  Fredensborg 

  Har du spørgsmål

  Christian Hansen

  + 45 81 61 95 85 

  ch@christian-hansen.dk

  Indhent et tilbud

   Call Now Button