Leje af minigraver

Hurtig og effektiv anlægning og udgravning starter altid med en minigraver. Hos Tømrer Hansen ApS kan du leje en minigraver uanset størrelsen på din opgave. Den sparer dig både for tid og kræfter, hvor du kan klare alt det hårde havearbejde, som ellers tager en krig at komme igennem. Du undgår syre arme og når hurtigere i mål med dit haveprojekt.

Leje af minigraverer til alt jordarbejde

En minigraver er en effektiv maskine, som er det ideelle værktøj, der giver dig utallige muligheder for at flytte store mængder jord til enhver opgave, som du ønsker at få udført. Ved at leje en minigraver kan det ligeledes hjælpe dig med at fjerne og grave store sten op, som gør gravarbejdet umuligt.

Ved at leje en mini graver kan du med god samvittighed lade skovlen stå i skuret. Den er nemmere, hurtigere og billegere at gøre brug af end de mange timer, som man hurtigt skal lægge i en skovlfører. Du vil også spare på en masse unødvendig slid fra din ryg og krop. Kontakt os i dag for at leje en minigraver på 81 61 95 85, eller send os en mail på mail@christian-hansen.dk.

Lad os ringe dig op

  Gul

  Fleksibel udlejning af minigraver til privat og erhverv

  Skal du foretage graveopgaver til din private have eller til erhvervsbrug, kan en minigraver gøre arbejdet meget lettere. En minigraver er mest kendt for sin graveevne, men med det rette tilbehør, kan den så meget andet, som eksempelvis:

  Kontakt os i dag

  Ring til os i dag på telefon 81 61 95 85 eller skriv til os på mail@christian-hansen.dk, hvis du ønsker at høre mere omkring udlejning af en minigraver. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden, så ringer vi tilbage ved første mulighed.

  Vi dækker hele Nordsjælland:

  Hundested
  Frederiksværk
  Frederikssund
  Helsinge
  Hillerød
  Birkerød
  Fredensborg 

  Har du spørgsmål

  Christian Hansen

  + 45 81 61 95 85 

  ch@christian-hansen.dk

  Indhent et tilbud

   Call Now Button