Nybyg

Når man skal bygge et hus eller andet nybyg, er det vigtigt, at du sørger for at samarbejde med kompetente fagfolk.

Nybyg hos de professionelle

Hos Tømrer Hansen ApS har vi flere års erfaring i branchen. Derfor kan du trygt vælge os til at stå for dit næste byggeprojekt. Vi samarbejder kun med dygtige og erfarne fagfolk, så vores arbejde kan blive udført af den højeste kvalitet.

Vi har meget erfaring i at være hovedentreprenør i store projekter både til private og erhverv.

Kontakt os for et godt tilbud

Vi udfører de fleste former for nybyg. Af den årsag vil vi også gerne give dig et tilbud på din opgave. Kontakt os i dag på telefonen 81 61 95 85, eller skriv en mail til os på mail@christian-hansen.dk, så vender vi retur med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Nogle spørgsmål?

  Nybyggeri til erhvervsbygninger

  Hvis I står, og har overvejelser omkring, at skulle bygge en ny kontorbygning, så er vi de helt rette at kontakte. Med os som hovedentreprenør kan vi sikre jer, at det er erfarne håndværkere, som vi samarbejder med, hvilket er med til at sikre jer et ordentligt resultat med god kvalitet.

  En vigtig investering

  At bygge nyt er en stor investering, der er mange overvejelser, der skal tages stilling til, og byggeprocessen kan være krævende. Som din hovedentreprenør håndterer vi alle dele af byggeprocessen. Herunder tager vi os af fagentreprenører, økonomi og naturligvis selve byggeriet.

  Vi sikrer, at alle aftalte kvalitetsstandarder samt den aftalte tidsplan bliver fulgt.

  Tilbygninger eller renoveringer til erhvervsbygninger

  Hvis jeres virksomhed er vokset, og I gerne vil have lavet en tilbygning, kan vi også hjælpe jer med det. Vi laver alle størrelser af tilbygninger.

  Vi kan også blot hjælpe med at renovere jeres nuværende bygning. I kan kontakte os i dag og fortælle om jeres tanker og behov. Vi vil herefter udforme et skræddersyet tilbud til dig hurtigst muligt.

  Vi har et tæt samarbejde mellem alle fagentrepriserne, hvilket sikrer en effektiv kommunikation baseret på tillid og åbenhed mellem os. Du vil derfor opleve, at vi kan arbejde målrettet med dit byggeprojekt grundet korte beslutningsveje.

  Forvent en god kommunikation

  Uanset om det er nybyggeri, renovering eller en tilbygning, kan du forvente en åben kommunikation i forhold til, hvor vi er i processen, valg af materialer, økonomi og arbejdsmiljø.

  Ring til os på 81 61 95 85, eller skriv en mail til os på mail@christian-hansen.dk.

  Nybyggeri, tilbygninger eller renoveringer til private boliger

  Hos os i Tømrer Hansen ApS, hjælper vi gerne med, at du kan få dine drømme opfyldt. Vi tilbyder alt lige fra renovering af dit hus, tilbygninger og nybyggeri. Med vores flere års erfaringen i faget, kan du trygt lade os stå for dit næste husprojekt. Vi har nemlig nogle af de dygtigste håndværkere og samarbejdspartnere.

  Står du derfor, og skal i gang med at bygge et nyt hus, kan vi som hovedentreprenør sørge for, at hele dit projekt, går som det skal. Projektet bliver hos Tømrer Hansen ApS lavet af de dygtigste håndværkere og lige efter dine ønsker.

  Tilbygning eller renovering efter dine behov

  Er du derudover på udkig efter en tilbygning i form af et nyt børneværelse eller et nyt hjemmekontor, så går vi ligeledes dedikeret til opgaven. Du kan booke os til både større og mindre tilbygningsopgaver, da vi ikke er kræsne med, hvilke opgaver vi takker ja til. Der kan i mange forskellige anledninger opstå et behov for ekstra plads i hjemmet – f.eks. i forbindelse med familie udvidelse.

  Renovering af dit hjem

  Har du måske mere brug for en renovering af dit nuværende hus, hjælper vi dig også med det. Ingen mennesker har lyst til at bo i et forfaldent hus, men det er ikke ensbetydende med, at du nødvendigvis skal forlade dit hus. Du kan nemlig få et godt tilbud på renovering af dit hus, så du med al sandsynlighed kan blive gladere for dit hjem.

  Får du renoveret dit hjem efter dine ønsker, kan du få den hjemlige følelse tilbage. Du vil for eksempel bliver overrasket over hvad udskiftning af vinduer kan gøre. Vi kører ud og hjælper dig med dit næste husprojekt i hele Nordsjælland.

  Kontakt os i dag

  Hvis du går og har brug for hjælp til renovering eller tilbygning af din bolig, så står vi hos Tømrer Hansen ApS klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag på 81 61 95 85, og lad os sammen tage en snak omkring jeres tanker og ideer. Du er også velkommen til, at sende os en mail på mail@christian-hansen.dk, eller udfylde kontaktformularen her på siden.

  Vi dækker hele Nordsjælland:

  Hundested
  Frederiksværk
  Frederikssund
  Helsinge
  Hillerød
  Birkerød
  Fredensborg 

  Har du spørgsmål

  Christian Hansen

  + 45 81 61 95 85 

  ch@christian-hansen.dk

  Indhent et tilbud

   Call Now Button