Terrasse

Et af vores specialer hos Tømrer Hansen ApS er etablering af terrasser både i private haver og store gårdmiljøer.

Ny terrasse og balkoner til private haver og erhverv

Vi kan hos Tømrer Hansen ApS  hjælpe dig med at opføre den terrasse, som du altid har drømt om. Vi har gennem tiderne udført et hav af forskellige terrasser og med mange forskellige træsorter som f.eks. Ipe, Cumaru og Jatoba.

Eksotiske træsorter, lærk og tryk/brunimprægneret fyrretræ er nogle af de materialer, vi arbejder med, når vi opfører terrasser for vores kunder.

Kontakt os gerne i dag på 81 61 95 85, mail@christian-hansen.dk, eller udfyld vores kontaktformular, hvis du vil høre mere omkring, hvordan vi kan skræddersy en løsning til dine behov.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

  Nyt gulv udendørs

  Planlægning af terrasse

  Det er vigtigt, når man skal have en terrasse, at man gør sig nogle overvejelser i forbindelse med det. Det er et stort projekt at kaste sig ud i. Vi står selvfølgelig til rådighed til at rådgive, og sammen med dig finde den løsning der passer dit ønske. Vi anbefaler, at du har gjort dig nogle overvejelser omkring følgende inden vi starter samarbejdet:

  Vi samarbejder med Byg Garanti

  Hos Tømrer Hansen ApS samarbejder vi med Byg Garanti og Håndværker Garanti. Det betyder, at du som kunde er dækket med helt op til 150.000kr, hvis der skulle være fejl og mangler ved det arbejde som vi har udført. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år fir skjulte fejl og mangler. Med det sagt sørger vi altid for, at udføre vores arbejde til perfektion. Vi er dog kun mennesker og fejl ved vores arbejde kan hænde. Med det sagt sker det dog kun meget sjældent. 

  Ny terrasse til erhverv

  Har i et tomt område, hvor I gerne vil have lavet en terrasse, eller har i en terrasse som I gerne vil have renoveret. Uanset størrelsen på opgaven, står vi klar til at hjælpe jer.

  Vi har løst mange både små og store opgaver for erhvervsdrivende, heriblandt terrasser og store gårdmiljøer. Når I skal have en ny terrasse, er det vigtigt, at I har gjort jer nogle overvejelser omkring slutresultatet.

  Placering

  Placeringen af terrassen afhænger meget af, hvor der er sol og vind. Derudover er det vigtigt, at i fra starten ved hvilke materialer, som I vil benytte jer af. I den forbindelse, stiller vi gerne vores faglige ekspertise til rådighed, så vi får valgt de bedste materialer til jer.

  Materialer

  Når der skal vælges træ til terrassen, skal der tages forbehold til, hvilken træsort I ønsker, der skal benyttes til belægningen, og hvilken som skal i kontakt med jorden.

  Til belægningen anbefaler vi brug af robuste træsorter, og som gerne er trykimprægneret, så det kan tåle fugt. Vi anbefaler ligeledes, at man finder en træsort, som passer i farven til den nuværende bygning.

  Valget er dit

  Det er selvfølgelig jer som kunde, der bestemmer, hvordan jeres terrasse skal se ud, og hvilke materialer der skal bruges.

  Hos Tømrer Hansen ApS kører vi rundt i hele hovedstadsområdet, så mangler du en god og pålidelig håndværker, er I mere end velkommen til at kontakte os. Så kan vi i fællesskab skræddersy en terrasse, som passer til jeres behov og ønsker.

  Ring til os på 81 61 95 85, eller skriv en mail til os på mail@christian-hansen.dk

  Fugleperspektiv

  Ny terrasse til private kunder

  Når du skal vælge placeringen af din terrasse, er det vigtigt, at du tænker sol, vind og ro ind. Derudover er det vigtigt, at man får tænkt den rette størrelse ind. En god ide vil være, når man skal vælge størrelsen, at man sætter det op mod størrelsen på huset. Der skal være en balance mellem de to størrelsesforhold.

  Når du skal vælge jeres træsort, er det vigtigt, at du vælger noget robust træ, som passer sammen med huset. Der skal gerne være en god balance imellem farven på terrassen og på huset.

  Få skræddersyet din terrasse

  Vi hjælper med alt i forhold til din kommende terrasse. Hvis du har gjort dig nogle overvejelser omkring ovenstående, kan vi i samarbejde med dig skræddersy din nye terrasse. Når man vælger træ til belægningen, skal det være en træsort, som kan tåle fugt og vand. Derudover skal det være en hård træsort, som holder til eventuelle tunge møbler og lignende.

  Det er selvfølgelig dig som kunde, der bestemmer, hvordan din terrasse skal se ud, og hvilke materialer der skal bruges til den.

  Ny pavillon – Få et godt tilbud i dag

  Du har naturligvis mulighed for at få opført en moderne og rummelig pavillon, hvis du hellere foretrækker dette frem for en træterrasse. Den rummelige pavillon skaber de perfekte rammer for mange hyggelige stunder.

  Vi opfører udelukkende pavilloner af højeste kvalitet, så du kan forvente, at din kommende pavillon vil byde på en lang levetid.

  Samarbejder du med os, kan du som en ekstra bonus få glæde af professionel og personlig rådgivning og sparring. Du vil f.eks. blive vejledt i, hvordan du plejer, og vedligeholder den opførte pavillon.

  Kontakt os

  Uanset om du er en privat person eller en erhvervskunde, stiller vi gerne vores håndværkere og faglige ekspertise til rådighed.

  Hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med en ny terrasse, så kontakt os allerede i dag ved at ringe til os på 81 61 95 85, eller skriv en mail til os på mail@christian-hansen.dk.

  Vi dækker hele Nordsjælland:

  Hundested
  Frederiksværk
  Frederikssund
  Helsinge
  Hillerød
  Birkerød
  Fredensborg 

  Har du spørgsmål

  Christian Hansen

  + 45 81 61 95 85 

  ch@christian-hansen.dk

  Indhent et tilbud

   Call Now Button