Lad drømmen om et nyt tag gå i opfyldelse

Vi står altid klar til at hjælpe dig, som ønsker tagrenovering eller montering af nyt tag inden for den nærmeste fremtid. Vi har adskillige års erfaring inden for tagrenovering og tagudskiftning.

Tagudskiftning til privat- og erhvervskunder

Her hos Tømrer Hansen ApS er vi din professionelle tagdækker. Vi har flere års erfaring med renovering, isolering og udskiftning af tag på alle boligtyper og bygninger. Vi påfører både eternittag, tegltag og tagdækning. Vi har beliggenhed i Hundested, og servicerer både private- og erhvervskunder.

For private kunder tilbyder vi vores service i hele Nordsjælland. Vi tilbyder altid professionel rådgivning til alle tagprojekter. Skal du derfor have udskiftet dit tag eller renoveret det, er du mere end velkommen til at kontakte os. Udover at vi servicerer private kunder har vi flere års erfaring med tagudskiftning for erhvervskunder. Vi servicerer hele København for erhvervskunder.

Vi hjælper erhvervskunder

Hos Tømrer Hansen ApS har vi stor erfaring med større byggeprojekter og flere års erfaring med håndtering af erhvervskunder. Kontakt os gerne på 81 61 95 85 eller skriv en mail til mail@christian-hansen.dk for at høre mere omkring eventuelle projekter og få et uforpligtende tilbud.

Lad os ringe dig op

  Nyt tag i Nordsjælland

  Vi er et topprofessionelt tømrer- og murerfirma, som kan påføre et nyt tag i alle typer. Det kan være lige fra tegltag, decra tag, eternit eller naturskifer. Uanset dine ønsker og behov står vi altid klar til at hjælpe dig med dit nye tag. Først og fremmest vil vi drage os ind på dine ønsker og behov. Det vil eksempelvis være, hvilken tagtype du er på udkig efter, som skal opsættes til din bolig.

  Tagtyperne kan opdeles i tre kategorier: Tunge (beton, naturskifer og tegl), mellem tunge (eternit og tagpap) og lette tage (stål). Inden påføring af et nyt tag vil der blive lavet en grundig undersøgelse af taget og bygningens konstruktion for, at sikre det nye tag passer til bygningen.

  Solceller til dit nye tag?

  Opsætning af nyt tag giver flere muligheder for at spare penge på planlagte opgraderinger af din bolig. Det giver samtidig mulighed for at få en mere miljøvenlig løsning.

  Hvis der skal installeres et nyt tag, vil det eksempelvis være en smart løsning at få installeret solceller med det samme. Omkostningerne til at etablere solcellerne vil blandt andet være lavere, da det vil kunne gøres som en del af etableringen af det nye tag. Desuden er der faktisk mulighed for at anvende tagbelægning, som har solceller indbygget.

  Ud over at spare flere penge ved installation af solceller på et nyt tag, vil det være en mere miljøvenlig løsning.

  Et alternativ er at etablere loft til kip. Har du eksempelvis et parcelhus med skråt tag i Nordsjælland, kan du i forbindelse med etablering af et nyt tag få lavet loft til kip. Det kan være en glimrende måde at puste nyt liv i et ældre parcelhus ved at ændre rumfornemmelsen i hele huset.

  Det kan ligeledes kombineres med ovenlysvinduer.

  Ring til os på 81 61 95 85 for at høre mere.

  Renovering af tag

  Tagrenovering er en af vores kerneydelser, hvorfor vi kan renovere langt de fleste tagtyper.

  Ved at investere i professionel tagrenovering forlænges tagets levetid. Det vil kun være hensigtsmæssigt, hvis tagrenovering bliver udført af en professionel taglægger, da der skal tages hensyn til mange faglige elementer.

  Tagrenovering koster under 1/5 af hvad et nyt tag koster. Vi har flere års erfaring med renovering af tag, og sørger for en grundig undersøgelse af taget for, at kunne udføre en grunding renovering.

  Det kan derudover være svært at sælge et hus, hvis dit tag ser forfaldent ud. Det kan derfor betale sig at få renoveret taget, hvis man står over for et hussalg.

  Efterisolering af loft og tag

  Det kan være en god idé, at få foretaget en grundig efterisolering af dit tag i forbindelse med tagrenovering eller etablering af nyt tag. Det er normalt et større projekt, som kan være omkostningsfuldt og tidskrævende.

  Når vi skifter eller renoverer taget, har vi dog allerede fat i tagkonstruktionen og isoleringen, og det er derfor en oplagt mulighed for at tænke isolering og efterisolering ind i planlægningen af arbejdet.

  Tag og loft udgør en stor flade, som kan give et stort varmetab, hvis der ikke er isoleret ordentligt. Samtidig søger varmen opad, hvor tag og loft derved er mere ”udsat” end vægge og mure, når det kommer til varmetab. Mellem 25 og 40 % af husets varmetab sker faktisk igennem loft og tag. Vi vil derfor mene, at det er en god investering af isolerer loft og tag.

  Kontakt på 81 61 95 85 eller skriv en mail til mail@christian-hansen.dk, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

  Pris på nyt tag

  Prisen på et nyt tag afhænger af mange beslutninger og valg. Man skal blandt andet tage højde for størrelsen på taget, materiale, og hvem der skal lægge taget.

   Som en hovedregel bliver priserne typisk udregnet ud fra kvadratmeter og størrelsen på taget. Derudover kommer prisen ligeledes an på de valgte materialer og typer. Dertil skal der tages stilling til og medregnes undertag, isolering, tagrender, stillads m.m.

  Vi anbefaler ikke, at man selv laver taglægningen. Man kan selvfølgelig spare penge, hvis man selv udfører taglægningen, men det kan hurtigt forårsage store skader på huset, hvis ikke arbejdet bliver udført ordentligt. Det kan være farligt, hvis tag og konstruktion falder, hvor en eventuelt vandskade kan blive meget dyrt at få udbedret, hvis taget ikke holder vandet ude.

  Dernæst dækker forsikringen typisk ikke på samme vilkår, når man ikke har valgt en professionel håndværker til at udfører arbejdet. I nogle tilfælde skal der også laves udbedringer på tagkonstruktionen. Vores anbefaling er, at man får udbedringer og skader lavet imens taget i forvejen er taget af.

  Det kan også være, man skal overveje de ændringer i selve konstruktionen, man tidligere har ønsket sig – for eksempel udbygning til kvist.

  Undersøgelse og tilbud på nyt tag

  For at få grundig undersøgelse og et tilbud på et nyt tag, skal du blot kontakte os. Vi har flere års professionel erfaring, og kan give dig et prisoverslag inden for få dage.

  Prisen og betaling af et nyt tag er en investering i ejendommen. Det kan ligeledes betale sig med salg for øje. Nyt tag, inklusiv renovering og isolering, kan dernæst give store besparelser på varmeregning og energiforbruget.

  Vi glæder os til at komme i gang med dit nye tagprojekt, hvor vi i fællesskab vil finde ud af, hvad dine behov og ønsker er og derefter også den rigtige pris på netop dit nye tag.

  Ud over opsætning og renovering tag tilbyder vi flere ydelser.

  Tømrer:

  Murer:

  Udlejning

  Vi dækker hele Nordsjælland:

  Hundested
  Frederiksværk
  Frederikssund
  Helsinge
  Hillerød
  Birkerød
  Fredensborg 

  Har du spørgsmål

  Christian Hansen

  + 45 81 61 95 85 

  ch@christian-hansen.dk

  Indhent et tilbud

   Call Now Button