Tegnestue

Med en tegnestue fra Tømrer Hansen ApS er du garanteret for, at vi skaber bygninger med sjæl og hjerte lige ud fra dine behov og ønsker. Vi sørger for at designet på bygningerne er tilpasset dine forventninger og krav, og at byggeprojektet samt designet holder sig inden for de aftalte økonomiske rammer.

Seriøs og professionel tegnestue

Tømrer Hansen ApS er et professionelt tømrer- og murerfirma med mange års erfaring inden for byggebranchen. Ved at vi har taget tegnestuen til os, kan vores kunder få en 360 graders totalløsning på deres næste byggeprojekt. På vores tegnestue i Hundested arbejder alle vores medarbejdere på at kunne skabe en totalløsning, der er udviklet og sammensat på en måde, så den er 100% tilpasset til den enkelte opgave.

Det kan vi gøre, fordi vi besidder både specialviden for alt det praktiske i et byggeprojekt, men samtidigt har vi ligeledes tværfaglig viden inden for byggeri og design. Af den grund kan du som vores kunde være sikker på, at vi er en stærk og kompetent samarbejdspartner.

Kontakt os i dag for og lade os stå for dit næste byggeprojekt. Du kan ringe til os på 81 61 95 85 eller sende os en mail på mail@christian-hansen.dk.

Vores tegnestue arbejder ud fra 3 kerneværdier

Du som kunde er altid i fokus

Hos Tømrer Hansen ApS er du som kunde til enhver tid i centrum. Vi lytter altid til dine behov.

Høj faglig og praktisk viden

Vores mange års erfaring både som håndværker men også i form af visuel design tillader os til at kunne udføre en effektiv eksekvering på dit byggeprojekt med stor tilfredshed.

Topprofessionalisme og serviceminded firma

Vi tilstræber nærvær og perfektion til ethvert byggeprojekt, som vi har foretaget. Vores kunder vil altid være en del af hele byggeprocessen fra idé til udførelsen. På den måde er vi garanteret for, at vi får udført alle vores kunders forventninger med stor tilfredshed.

Kontakt os

Ring til os over telefonen 81 61 95 85 eller skriv til os på mail@christian-hansen.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden, så ringer vi tilbage ved første mulighed.

Vi dækker hele Nordsjælland:

Hundested
Frederiksværk
Frederikssund
Helsinge
Hillerød
Birkerød
Fredensborg 

Har du spørgsmål

Christian Hansen

+ 45 81 61 95 85 

ch@christian-hansen.dk

Indhent et tilbud

    Call Now Button