Taglægger –  Tagrenovering og nyt tag

Vi lægger alle typer tag

Professionel Taglægger & Cembrit Mester

Udskiftning eller renovering af tag

 
Vi er klar til at hjælpe dig, som ønsker tagrenovering eller montering af nyt tag inden for den nærmeste fremtid. Tømrer og Murerfirma er Certificeret Cembrit Mester med adskillige års erfaring inden for tagrenovering og tagudskiftning.

Vi har stor ekspertise og bred erfaring når det drejer sig om tag – der er mange muligheder f.eks.: 

 • Tegltag
 • Vingetagsten
 • Falstagsten
 • Betontagsten
 • Skifereternittag
 • Stålpladetag
 • Bølgeeternittag
 • Tagpaptag
 • Naturskifertag

 

Tagudskiftning – Lad drømmen om et nyt tag gå i opfyldelse

 

Søger du et godt tilbud på udskiftning af tag, så vil vi med glæde udarbejde et fordelagtigt tilbud til dig. Det er ikke altid, at det kan give økonomisk mening at renovere et tag, hvorfor det kan være nødvendigt at vælge tagudskiftning frem for tagrenovering.

Taget har stor indflydelse på det visuelle udtryk af en bolig, hvorfor du har en naturlig interesse i, at dit tag fremstår flot, moderne og velholdt. Det vil være en stor ære for os at tage hånd om dit tagprojekt, så du kan med fordel kontakte os, hvis du ønsker at hyre en dygtig taglægger fra lokalområdet.

Du kan i første omgang få vurderet dit tag, hvis du ikke har besluttet dig for, om taget skal renoveres eller udskiftes. Der vil også være mulighed for at få vejledning og sparring ang. valg af tagtype o.l.

 

Nyt tag Nordsjælland

Bor du i Nordsjælland og overvejer at få lavet et nyt tag eller at få renoveret dit gamle tag, så tag kontakt til os. Vi er specialister i tagrenovering og etablering af nyt tag.

Vi bor i Hundested men dækker hele Nordsjælland.

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dit tagprojekt. Det kan ofte være en god idé, at tage os med på råd allerede i planlægningsfasen, da vi derved kan guide dig i forhold til muligheder og priser på forskellige løsninger.

Du kan også læse mere herunder, om nogle af de fordele og muligheder du får med et nyt tag i Nordsjælland.

Tagrenovering – Få renoveret dit nuværende tag

 
Såfremt du har besluttet dig for, at du gerne vil have renoveret dit nuværende tag, så rykker vi gerne ud og hjælper dig med det praktiske arbejde. Tagrenovering er nemlig en af vores kerneydelser, hvorfor vi kan renovere langt de fleste tagtyper.

Du kan ved at investere i professionel tagrenovering forlænge tagets levetid med adskillige år. Det vil være mest hensigtsmæssigt, hvis tagrenovering bliver udført af en professionel taglægger, da der skal tages hensyn til mange faglige elementer.

Det er svært at sælge et hus, hvis husets tag ser forfaldent ud, hvorfor det ofte kan betale sig at få renoveret taget, hvis man står over for et hussalg. Det vil din ejendomsmægler helt sikkert også kunne nikke genkendende til.

Ring gerne til os på 81 61 95 85  eller skriv en mail til mail@christian-hansen.dk 

Efterisolering af loft og tag i forbindelse med etablering af nyt tag i Nordsjælland

Det kan ofte være en rigtig god idé, at få foretaget en grundig efterisolering af dit tag i forbindelse med tagrenovering eller etablering af nyt tag. Det er normalt et større projekt, som kan være omkostningsfuldt og tidskrævende.

Når vi skifter eller renoverer taget, har vi dog allerede fat i tagkonstruktionen og isoleringen, og det er derfor en oplagt mulighed for at tænke isolering og efterisolering ind i planlægningen af arbejdet.

Det er også en rigtigt god forretning.

Tag og lofter udgør en stor flade, som kan give et stort varmetab, hvis der ikke er isoleret ordentligt. Samtidig søger varmen opad, og tag og lofter er derved mere ”udsat” en vægge og mure, når det kommer til varmetab. Typisk sker mellem 25 og 40 % af hele husets varmetab igennem loft og tag, og der er derfor store penge at spare på varmeregningen. 

Vi har lavet nyt tag på mange villaer og huse i Nordsjælland, og alle vores kunder har oplevet store besparelser ved at tænke effektiv isolering ind, som en del af arbejdet.

Nyt tag – Brug muligheden til at få etableret en kvist

Vi har etableret mange kviste i forbindelse med tagrenoveringer og etablering af nye tage i Nordsjælland. Udskiftning af tag er er stort projekt, og taget skal holde i mange år. Det er derfor vigtigt at man overvejer de muligheder der er, og som kan medvirke til at hæve værdien af dit hus, og samtidig give dig glæde i dagligdagen.

Her ligger etablering af en eller flere kviste højt på listen. En kvist giver en lang række fordele.

Først og fremmest giver en kvist et utrolig dejligt lysindfald. Har du en 1. sal, som føles lidt mørk, kan en kvist, derfor være en fremragende løsning til at lyse gevaldigt op, og give en bedre rumfornemmelse.   

Har du skråvægge, kan en kvist endda give dig ekstra kvadratmeter, da den vil hæve lofthøjden, der hvor kvisten placeres. Rent økonomisk er det en af de helt store fordele, da det vil øge værdien af dit hus. Med de nuværende kvadratmeterpriser i Nordsjælland, vil selv få kvadratmeter således give en værdiforøgelse på flere hundrede tusinde kroner.

Bor du i Nordsjælland, er du altid velkommen til at ringe til os, og høre mere om, hvad der den mest optimale løsning for dig og dit hus.

 

Nyt tag – Solceller eller loft til kip?

Etablering af nyt tag giver desuden en lang række andre muligheder for at spare penge på planlagte opgraderinger af din bolig.

Overvejer du for eksempel at få installeret solceller, er det oplagt at få foretaget installationen i forbindelse med etablering af et nyt tag. Omkostningerne til at etablere solcellerne vil være lavere, da det vil kunne gøres som en del af etableringen af det nye tag. Desuden er der faktisk mulighed for at anvende tagbelægning, som har solceller indbygget.

En anden mulighed er at etablere loft til kip. Har du for eksempel et parcelhus med skråt tag i Nordsjælland, kan du i forbindelse med etablering at nyt tag, få lavet loft til kip. Det kan være en fantastisk måde at puste nyt liv i et ældre parcelhus, da det fuldstændigt vil ændre rumfornemmelsen i hele huset.

Du kan desuden kombinere det med ovenlysvinduer – eller hvorfor ikke en hems?

Mulighederne er mange. Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Lad os ringe dig opEt tag har sin egen identitet

Se et uddrag af tidligere udført arbejde herunder

[Not a valid template]

Din tryghed for et veludført byggeprojekt

Vi har vores garantier, autorisering og anbefalinger i orden

tømrer og murerfirma tømrerhansen i hundested - fagentreprise og hovedentreprise
tømrer og murerfirma tømrerhansen - dansk cembrit mester - hovedentreprise i kbh og nordsjælland
tømrerhansen - tømrer og murerfirma i københavn og Nordsjælland - fagentreprise
fugtskader, fugtskade i huset, fugt i huset, fugtsikring, fugt i kælder

 

Vi dækker hele Nordsjælland:

 • Hundested
 • Frederiksværk
 • Frederikssund
 • Hillerød
 • Birkerød
 • Fredensborg
 • Nordsjælland

 

Christian Hansen
Tømrer- & Murer

Håndværkervej 1, 3390 Hundested Telefon: 81 61 95 85 E-mail: mail@christian-hansen.dk CVR: 36550260