Vinduer & Døre 

Vi monterer og renoverer alle typer vinduer og døre

Vinduer og Døre efter mål og ønsker

 

Hos Christian Hansen , monterer vi vinduer og døre for både private kunder og virksomheder til konkurrencedygtige priser. Der er allerede mange kunder, som har nydt godt af vores professionelle håndtering af forskellige monteringsopgaver, så du kan også få udført din monteringsopgave til perfektion.

Vi har bred erfaring med montering og renovering af døre og vinduer. Vi kan levere specielle løsninger efter mål og ønsker til både dør og vinduesløsninger. 

Hvis I drømmer om Trævinduer, Træ/Alu vinduer eller Mahogni vinduer – er vi glade for at fortælle, at vi er forhandlere af Unik Funkis’ dejlige produkter, som udvikler og producerer vinduer og døre i Danmark, hvilket er vigtigt for os, da det betyder danske arbejdspladser samt en høj kvalitetssikring.

Det drejer sig om Jeres ønsker – Hvis I ønsker andre mærker, leverer og monterer vi naturligvis gerne mærker som Rationel, Outline, STM, Ideal Combi, KPK og Velfac.

 

Montering af vinduer og udskiftning af vinduer – Alle slags vinduer

 
Vi kan montere dine vinduer, hvis det er ikke er en opgave, som du selv agter at varetage. Vi kan foruden montering af traditionelle vinduer også tilbyde montering af både hjørnevinduer, vinduer efter mål og mange andre vinduestyper. Der findes uanede løsningsmuligheder, så kontakt os gerne og hør mere om dine muligheder. 

 

Skræddersyede vinduesløsninger

 
Skræddersyede vinduesløsninger til specialdesignede- og arkitekttegnede huse er også noget af det, som vi har fornøjelsen af at tilbyde. Vi har siden tidernes morgen skiftet vinduer i både større og mindre lejligheder, huse og diverse ejendomme, så vi har godt styr på hele monteringsprocessen. Det skal desuden nævnes, at vi samarbejder med dygtige arkitekter.

 

Montering af dør – Få nye døre i dit hjem

 
Det kan for den almindelige boligejer lyde som en umulig opgave at montere en dør, men det er det ikke for vores dygtige håndværkere. Vi har nemlig monteret rigtig mange døre i virksomhedens levetid, så det er på ingen måde en ukendt verden for os.

Det er vores klare overbevisning, at alt kan lade sig gøre, så drømmer du om at få monteret en skræddersyet dør, så går vi benhårdt efter at opfylde den drøm. Såfremt du ønsker det, kan du tegne den ønskede dør, som vi efterfølgende kan fremstille og montere i din bolig. Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er et faktum, at vi er villige til at gå den ekstra mil for vores kunder.
 

Lad os ringe dig opVi har Døre og Vinduer, i alle typer og størrelser

Se et uddrag af tidligere udført arbejde herunder

[Not a valid template]

Din tryghed for et veludført byggeprojekt

Vi har vores garantier, autorisering og anbefalinger i orden

tømrer og murerfirma tømrerhansen i hundested - fagentreprise og hovedentreprise
tømrer og murerfirma tømrerhansen - dansk cembrit mester - hovedentreprise i kbh og nordsjælland
tømrerhansen - tømrer og murerfirma i københavn og Nordsjælland - fagentreprise
fugtskader, fugtskade i huset, fugt i huset, fugtsikring, fugt i kælder

 

Vi dækker hele Nordsjælland:

  • Hundested
  • Frederiksværk
  • Frederikssund
  • Hillerød
  • Birkerød
  • Fredensborg
  • Nordsjælland

 

Christian Hansen
Tømrer- & Murer

Håndværkervej 1, 3390 Hundested Telefon: 81 61 95 85 E-mail: mail@christian-hansen.dk CVR: 36550260